Evenimente unice

Ne-am deschis porțile în data de 23 iulie 2016 cu o nuntă grandioasă, urmându-i o serie de evenimente reușite.

Am alcătuit un meniu împreuna cu Chefi cu experiență vastă în domeniul culinar, astfel încat să depășim așteptările celor mai exigenți dintre dumneavoastră.

Tot ce e mai bun la dispoziţia dumneavoastră

Din dorinţa de a vă oferi amintiri de neuitat, evenimente unice şi deosebite, am construit o locaţie cu un decor magic şi distins, care să completeze fastul organizării şi eleganţa invitaţilor.
Imaginaţia poate prinde aripi, în momentul în care alegeţi să organizaţi evenimentul dumneavoastră important la ”Opera Events”, deoarece specialiştii noştri vor face ca visul dumneavoastră să devină realitate. O locaţie, care se încadrează în standardele eleganţei şi confortului.

Salon Vivaldi

Salon Vivaldi

În stil neoclasic francez,își întâmpină oaspeții cu un decor arhitectural sofisticat.

  • Capacitatea 200-550 locuri
  • Stilul arhitectural Neoclasic francez
  • Cameră pentru miri la cerere
Salon Chopin

Salon Chopin

Îmbrățișează luxul și eleganța,creând un ambient perfect și intim.

  • Capacitatea 60-140 locuri
  • Stilul arhitectural Clasic
  • Cameră pentru miri la cerere
Preparatele și servirea

Preparatele și servirea

Alegerea meniului este un pas important, pe care trebuie să îl faceţi pentru evenimentul dumneavoastră.

Aperitivului îi revine misiunea de a deschide calea pentru celelalte feluri incluse în meniu. În funcţie de cum este alcătuit şi servit, poate transmite primele repere despre caracterul evenimentului. Simplu sau sofisticat, tradiţional sau de inspiraţie modernă, aperitivul este menit a deschide drumul celorlalte momente culinare, de a trezi curiozitatea celui care îl serveşte să experimenteze până la capăt restul preparatelor incluse în meniu. Este ideal ca aperitivul să fie “asortat” tipului de invitaţi, felului evenimentului, locaţiei, momentului zilei.

Felul principal este ultimul servit din seria preparatelor alese,este cel care trebuie sa incheie in mod exceptional un eveniment deosebit.Acesta este meniut a sublinia preocuparea ca oaspetii sa se delecteze cu un preparat special si bine executat

Compunerea meniului trebuie să creeze armonie între gusturi, texturi, culori, forme, să spună “povestea” până la sfârşit. Vă invităm să începem călătoria împreună, să facem primii paşi pe tărâmul aromelor şi al preparatelor de excepţie.

Facilităţile

Petrecerea

Fie că organizaţi o nuntă, un botez, un majorat sau orice tip de eveniment privat, considerăm că petrecerea dumneavoastră, trebuie să vă reprezinte. De aceea ne dorim să vă cunoaştem mai bine, să vă cunoaştem dorinţele, pentru a ne ridica la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Orice fel de eveniment, pentru noi e o provocare, de a ne reinventa şi a depăşi aşteptările dumneavoastră.

Personalul profesionist, cu o experienţă vastă în spate, vă stă la dispoziţie pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-unul memorabil, care să vă diferenţieze de celelalte.

  • Echipament video LED 400x600cm
  • Echipament audio Sistem L’Acoustics

Suntem mândri de ceea ce am reușit împreună

51
nunți
20
botezuri
15
pretreceri corporate
6
evenimente mondene
45
petreceri
private
Bucuraţi-vă de serviciile noastre chiar acum