Bun venit la Opera

Locația a fost creată pentru a fi scena marilor petreceri și evenimente sociale din viața fiecărei persoane.

Punem la dispoziția dumneavoastră două saloane, sală de conferințe cu o capacitate de 700 de locuri, o parcare privată și 24 de camere pentru invitați.

Grădina

Aţi hotărât să vă uniţi destinele şi doriţi o cununie distinctă. La noi puteţi avea o ceremonie în aer liber, cu o petrecere ca în basme, într-o sală grandioasă.

Cadrul intim, plin cu verdeaţă şi flori, altar şi covor roşu, vă asigură locul perfect, unde veţi putea să vă mărturisiţi dragostea şi jurămintele, în faţa invitaţilor.

Arhitectura

Stilul construcţiei este unul contemporan, care urmăreşte principiile clasice autentice. Compoziţia axială simetrică, cu coloane amplasate pe faţadă, elemente repetitive în jurul uşilor şi a geamurilor, decorate cu diverse componente arhitecturale, brâuri, cornişe, ancadramente ale ferestrelor. Punerea în evidenţă a clădirii, s-a realizat prin ritm şi culoare, prin utilizarea volumelor simple şi clare, compoziţie bazată pe ordine şi echilibru.

S-a îmbinat grandoarea cu eleganţa, într-o manieră specific franceză.

Decorul

Interiorul este în stilul neoclasic francez, dictat de rafinament. Coloristica se remarca prin tonuri pale, inspirate din natură.

În salonul Chopin fundalul este evidenţiat de verdele olive în contrast cu albul-unt, fiind completat de mobilierul clasic si elementele decorative, formează un fundal care transmite uimire şi veselie.

Salonul Vivaldi, în tonuri neutre transmite o influenţă regală. Piesele de mobilier din lemn masiv, cu linii simple, margini rotunjite şi aspect antic.

Detaliile

Pardoseala din lemn masiv, reflectă o strălucire amplă. Elementele decorative şi perdelele confecţionate din materiale diafane, prinse cu şnururi, dau o notă intimă decorului.

Candelabrele, veiozele şi oglinzile dau un aer nobil şi elegant încăperii.

Bucuraţi-vă de serviciile noastre chiar acum